Schutting Almkerk

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Almkerk? Wij kunnen uw schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Almkerk

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Almkerk.

Een schutting kopen in Almkerk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Almkerk is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Almkerk. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Almkerk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Almkerk plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Almkerk

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Soesterberg
schutting Woubrugge
schutting Zwartemeer
schutting Vessem
schutting Slagharen
schutting Linne
schutting Emmeloord
schutting Bemmel
schutting Bennekom
schutting Urk
schutting Westervoort
schutting Veendam