Schutting Appelscha

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Appelscha? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Appelscha. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Appelscha

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Appelscha correct monteren. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Appelscha vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Appelscha. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Appelscha.

Tuinschermen Appelscha

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Appelscha

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Appelscha.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Appelscha is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Appelscha zal tegenkomen voor uw woning in Appelscha. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Appelscha.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Appelscha. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Appelscha plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Appelscha gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Appelscha

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Appelscha. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Appelscha

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Well
schutting Zuidhorn
schutting Jubbega
schutting Berlicum
schutting Nijmegen
schutting Leegkerk
schutting Middelbeers
schutting Benschop
schutting Heusden
schutting Hoogkarspel
schutting Breskens
schutting Zuidbroek