Schutting Appelscha

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Appelscha? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Appelscha

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Appelscha.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Appelscha is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Appelscha voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Appelscha.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Appelscha

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Breedeweg
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Albergen
schutting Duiven
schutting Leeuwarden
schutting Tiel
schutting Oud-Heusden
schutting Makkum
schutting Ermelo
schutting Heerde
schutting Well
schutting Angerlo