Schutting Eijsden

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Eijsden? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Eijsden kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de tuinafscheiding foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Eijsden

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Eijsden.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Eijsden is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Eijsden? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Eijsden. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Eijsden

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Moergestel
schutting Doornenburg
schutting Leek
schutting Breskens
schutting Sprundel
schutting Loenen
schutting Oostvoorne
schutting Hengelo
schutting Gieten
schutting Ulvenhout
schutting Alblasserdam
schutting Slochteren