Schutting Eijsden

Op zoek naar een moderne schutting Eijsden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Eijsden. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eijsden

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Eijsden. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Eijsden zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Eijsden.

Tuin schermen Eijsden

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Eijsden

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Eijsden.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Eijsden is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Eijsden. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Eijsden? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Eijsden. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Eijsden.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Eijsden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Eijsden

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Eijsden. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Eijsden

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boskoop
schutting Heerde
schutting Lichtenvoorde
schutting Berlikum
schutting Gaanderen
schutting Nunspeet
schutting Lisserbroek
schutting Lieshout
schutting Reusel
schutting Goes
schutting IJburg
schutting Sambeek