Schutting Winterswijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Winterswijk? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Winterswijk. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winterswijk

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Winterswijk foutloos zetten. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Winterswijk gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Winterswijk bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Winterswijk.

Tuin schermen Winterswijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Winterswijk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Winterswijk uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Winterswijk: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Winterswijk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Winterswijk is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinschutting Winterswijk die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Winterswijk voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Winterswijk. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Winterswijk.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Winterswijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Winterswijk is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort Winterswijk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Soerendonk
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Venlo
schutting Maasbracht
schutting Langenboom
schutting Kessel
schutting Hulst
schutting Breedeweg
schutting Bergum
schutting Molenhoek
schutting Vlodrop
schutting Westervoort