Schutting Winterswijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Winterswijk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Winterswijk

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Winterswijk.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Winterswijk is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Winterswijk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Winterswijk? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Winterswijk bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Winterswijk

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting IJzendijke
schutting Oudewater
schutting Benthuizen
schutting Hengelo
schutting Harkema
schutting Montfoort
schutting Maurik
schutting Rijssen
schutting ‘t Harde
schutting Stiphout
schutting Nagele
schutting Odoorn