Schutting Groet

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Groet? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Groet

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Groet.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Groet is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Groet? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Groet.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Groet

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Harskamp
schutting Berkel-Enschot
schutting Hellevoetsluis
schutting Reeuwijk
schutting Maartensdijk
schutting Linne
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Berkel-Enschot
schutting Beilen
schutting Egmond-Binnen
schutting Maasdijk
schutting Boekel