Schutting Groet

Op zoek naar een luxe schutting Groet? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Groet. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groet

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Groet. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Groet vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Groet bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Groet.

Tuinschermen Groet

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Groet

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Groet.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Groet is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Groet zult aantreffen voor uw woning in Groet. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Groet? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Groet. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Groet gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Groet

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Groet is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Groet

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rotterdam
schutting Biezelinge
schutting Vinkeveen
schutting Kampen
schutting Haaren
schutting Valkenburg
schutting Tholen
schutting Molenhoek
schutting Purmerend
schutting Berlikum
schutting Elspeet
schutting Kudelstaart