Schutting Groet

Op zoek naar een luxe schutting Groet? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Groet. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groet

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Groet bent u zeker van een correct resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Groet erg gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Groet zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Groet. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Groet.

Tuinschermen Groet

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Groet

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Groet uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Groet.

Een tuinafscheiding kopen Groet hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Groet is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Groet. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Groet.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Groet zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Groet van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Groet

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Groet. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Groet

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harkema
schutting Heel
schutting Haarlem
schutting Haastrecht
schutting Biezelinge
schutting Geleen
schutting Spaubeek
schutting Standdaarbuiten
schutting Scheemda
schutting Loon op Zand
schutting Drogeham
schutting Velserbroek