Schutting Grou

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Grou? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Grou

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Grou.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Grou is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Grou. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Grou? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Grou.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Grou

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Emmeloord
schutting Oldenzaal
schutting Raamsdonk
schutting Tegelen
schutting Haaften
schutting Woudrichem
schutting Poortugaal
schutting Nuenen
schutting Werkhoven
schutting Blerick
schutting Koudekerke
schutting Panningen