Schutting Grou

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Grou? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Grou. Het zetten van een schuttingen Grou kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grou

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Grou correct zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting Grou zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Grou.

Tuin schermen Grou

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Grou

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Grou uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Grou die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Grou.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Grou is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Grou. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Grou? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Grou bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Grou van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Grou

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Grou niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Grou

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stellendam
schutting Steenderen
schutting Schimmert
schutting Zaltbommel
schutting Schoorl
schutting Heerlen
schutting Aalden
schutting Barendrecht
schutting Dreumel
schutting Stramproy
schutting Middelrode
schutting Hazerswoude-Rijndijk