Schutting Middelrode

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Middelrode? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Middelrode

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Middelrode.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Middelrode is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Middelrode. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Middelrode eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen in Middelrode. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Middelrode

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hapert
schutting Marknesse
schutting Markelo
schutting Riethoven
schutting Havelte
schutting Hoogkerk
schutting Leeuwarden
schutting Kerkdriel
schutting Grubbenvorst
schutting Bovensmilde
schutting Broek in Waterland
schutting Zwanenburg