Schutting Middelrode

Rond aan het kijken voor een beton schutting Middelrode? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Middelrode. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middelrode

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Middelrode perfect monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Middelrode gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Middelrode. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Middelrode.

Tuinschermen Middelrode

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Middelrode

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Middelrode: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Middelrode.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Middelrode is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Middelrode. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Middelrode? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Middelrode. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Middelrode van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Middelrode

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Middelrode nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Middelrode heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Middelrode

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wassenaar
schutting Wijk en Aalburg
schutting Didam
schutting Tollebeek
schutting Steenbergen
schutting Streefkerk
schutting Kessel
schutting Ilpendam
schutting Deventer
schutting Meerssen
schutting Den Burg
schutting Breukelen