Schutting Wellen

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Wellen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Wellen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wellen

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Wellen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Wellen gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Wellen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Wellen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wellen.

Tuin schermen Wellen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wellen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Wellen die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Wellen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Wellen is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Wellen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Wellen.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wellen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Wellen.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wellen

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Wellen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Wellen

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waalre
schutting Nederweert
schutting Hoeven
schutting Heiloo
schutting Amsterdam
schutting Heerlen
schutting Amsterdam
schutting Dalen
schutting Pannerden
schutting Overdinkel
schutting Middenbeemster
schutting Staphorst