Schutting Wellen

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Wellen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Wellen bezorgen of installeren de nieuwe schutting Wellen deskundig en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wellen

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Wellen perfect monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Wellen vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Wellen zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Wellen.

Tuinschermen Wellen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Wellen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Wellen die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wellen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wellen is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Wellen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie adres Wellen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Wellen. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Wellen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wellen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wellen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Wellen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Wellen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bleskensgraaf
schutting Heeze
schutting Oenkerk
schutting Simpelveld
schutting Odiliapeel
schutting Velden
schutting Oud Gastel
schutting Chaam
schutting Bergeijk
schutting Bunnik
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Strijen