Schutting Almere

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Almere? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Almere kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel welke niets anders doen dan het bouwen van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Almere

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Almere.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Almere is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een adres bij u in Almere.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Almere. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Almere

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Almere
schutting Odijk
schutting Berg
schutting Wierden
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Hilversum
schutting Middelsluis
schutting Hedel
schutting Geervliet
schutting Biddinghuizen
schutting Soerendonk
schutting Spaubeek