Schutting Bollebeek

Op zoek naar een moderne schutting Bollebeek? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Bollebeek. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bollebeek

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Bollebeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Bollebeek vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Bollebeek.

Tuin schermen Bollebeek

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bollebeek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Bollebeek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Bollebeek is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Bollebeek zal aantreffen voor uw woning in Bollebeek. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een referentie tuin Bollebeek.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Bollebeek. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Bollebeek. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Bollebeek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Bollebeek

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Bollebeek niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Bollebeek

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Puttershoek
schutting Wagenborgen
schutting Hollandscheveld
schutting Wolfheze
schutting Baarlo
schutting Waalwijk
schutting Borgharen
schutting Eijsden
schutting Helmond Brandevoort
schutting Vogelwaarde
schutting Wagenborgen
schutting Eerbeek