Schutting Bollebeek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Bollebeek? Wij kunnen uw schutting Bollebeek op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Bollebeek bekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Bollebeek kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bollebeek

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Bollebeek correct monteren. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Bollebeek bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Bollebeek.

Tuinschermen Bollebeek

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Bollebeek

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Bollebeek uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Bollebeek.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bollebeek is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Bollebeek zal aantreffen voor uw woning in Bollebeek. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben we Bollebeek voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Bollebeek. Het was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Bollebeek.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Bollebeek.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Bollebeek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Bollebeek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Bollebeek

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arcen
schutting Sleeuwijk
schutting Poeldijk
schutting Biddinghuizen
schutting De Lutte
schutting Gouda
schutting Mijnsheerenland
schutting Oosterwolde
schutting Bilthoven
schutting Dieren
schutting Lemelerveld
schutting Enter