Schutting Baflo

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Baflo? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Baflo kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Baflo

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Baflo.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Baflo is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Baflo.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Baflo. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Baflo

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zuidwolde
schutting Etten-Leur
schutting Oosthuizen
schutting Benthuizen
schutting Minnertsga
schutting Oostburg
schutting Brielle
schutting Breugel
schutting Etten-Leur
schutting Edam
schutting Zundert
schutting Overasselt