Schutting Sint-Lambrechts-Herk

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Sint-Lambrechts-Herk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Sint-Lambrechts-Herk. Het bouwen van een een schutting Sint-Lambrechts-Herk kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Lambrechts-Herk

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Sint-Lambrechts-Herk. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Sint-Lambrechts-Herk gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Sint-Lambrechts-Herk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Sint-Lambrechts-Herk.

Tuin schermen Sint-Lambrechts-Herk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Sint-Lambrechts-Herk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint-Lambrechts-Herk: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Sint-Lambrechts-Herk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sint-Lambrechts-Herk is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Sint-Lambrechts-Herk. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Sint-Lambrechts-Herk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Sint-Lambrechts-Herk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Sint-Lambrechts-Herk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint-Lambrechts-Herk

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint-Lambrechts-Herk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Sint-Lambrechts-Herk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Sint-Lambrechts-Herk

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arnemuiden
schutting Tilburg
schutting Tricht
schutting Vinkeveen
schutting Cadier en Keer
schutting Haaren
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Delden
schutting Ammerstol
schutting Echt
schutting Zeewolde
schutting Vijfhuizen