Schutting Sint-Lambrechts-Herk

Op zoek naar een moderne schutting Sint-Lambrechts-Herk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Sint-Lambrechts-Herk. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Lambrechts-Herk

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Sint-Lambrechts-Herk. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint-Lambrechts-Herk erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Sint-Lambrechts-Herk. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sint-Lambrechts-Herk.

Tuinschermen Sint-Lambrechts-Herk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Lambrechts-Herk

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Sint-Lambrechts-Herk uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Sint-Lambrechts-Herk.

Een tuinafscheiding kopen Sint-Lambrechts-Herk hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Sint-Lambrechts-Herk is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Sint-Lambrechts-Herk. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Sint-Lambrechts-Herk voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Sint-Lambrechts-Herk. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Sint-Lambrechts-Herk. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Sint-Lambrechts-Herk van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Sint-Lambrechts-Herk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Sint-Lambrechts-Herk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Sint-Lambrechts-Herk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sint-Lambrechts-Herk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vogelenzang
schutting Koewacht
schutting Raalte
schutting Breukelen
schutting IJmond
schutting Witmarsum
schutting Zuidhorn
schutting Haaften
schutting Midwoud
schutting Breda
schutting Coevorden
schutting Zundert