Schutting Woubrugge

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Woubrugge? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Woubrugge. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Woubrugge

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Woubrugge, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Woubrugge vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Woubrugge.

Tuin schermen Woubrugge

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Woubrugge

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Woubrugge uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Woubrugge: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Woubrugge.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Woubrugge is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Woubrugge. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Woubrugge voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Woubrugge.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Woubrugge.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Woubrugge

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Woubrugge. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Woubrugge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Woubrugge

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dorst
schutting Giessen
schutting Breezand
schutting Hellevoetsluis
schutting Philippine
schutting Middelbeers
schutting Wezep
schutting Posterholt
schutting Hellevoetsluis
schutting Leens
schutting Appingedam
schutting Odijk