Schutting Woubrugge

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Woubrugge? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Woubrugge

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Woubrugge.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Woubrugge is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Woubrugge. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Woubrugge? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Woubrugge.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Woubrugge

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Castricum
schutting Steenderen
schutting Minnertsga
schutting Heusden
schutting Broek in Waterland
schutting Breskens
schutting Lieshout
schutting Ens
schutting Nieuwkuijk
schutting Markelo
schutting Breugel
schutting Marum