Schutting Woubrugge

Rond aan het kijken voor een beton schutting Woubrugge? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Woubrugge. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Woubrugge

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Woubrugge, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Woubrugge erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Woubrugge.

Tuinschermen Woubrugge

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Woubrugge

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Woubrugge.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Woubrugge is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Woubrugge. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Woubrugge? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Woubrugge. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Woubrugge zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Woubrugge van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Woubrugge

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Woubrugge. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Woubrugge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Woubrugge

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zeewolde
schutting Warffum
schutting Boshoven
schutting Heinkenszand
schutting Renswoude
schutting Vorden
schutting Montfort
schutting Sneek
schutting Ameide
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Limmen
schutting Geertruidenberg