Schutting Bennebroek

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Bennebroek? Wij kunnen uw schuttingen Bennebroek op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Bennebroek vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bennebroek

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Bennebroek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Bennebroek vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Bennebroek zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bennebroek.

Tuinschermen Bennebroek

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Bennebroek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Bennebroek: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Bennebroek.

Een schutting kopen Bennebroek hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Bennebroek is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Bennebroek zult tegenkomen voor uw woning in Bennebroek. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Bennebroek eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Bennebroek. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Bennebroek bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Bennebroek.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Bennebroek

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Bennebroek niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Bennebroek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bennebroek

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ede
schutting Middelburg
schutting Heukelum
schutting Kamerik
schutting Havelte
schutting Schoorl
schutting Bocholtz
schutting Akkrum
schutting Bruinisse
schutting Egmond-Binnen
schutting Ruinen
schutting Lexmond