Schutting Bennebroek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Bennebroek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Bennebroek kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Bennebroek

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Bennebroek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Bennebroek is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Bennebroek. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Bennebroek.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Bennebroek.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bennebroek

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Geervliet
schutting Rijswijk
schutting Krabbendijke
schutting Oudehaske
schutting Brakel
schutting Anna-Paulowna
schutting Delden
schutting Utrecht
schutting Haaren
schutting Oude Wetering
schutting Valkenburg
schutting Milsbeek