Schutting Ilpendam

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Ilpendam? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niks anders verrichten dan het zetten van erfafscheidingen. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Ilpendam

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Ilpendam.

Een schutting plaatsen in Ilpendam hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Ilpendam is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zal aantreffen bij u in Ilpendam. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Ilpendam? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die we leveren in Ilpendam. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Ilpendam

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oude Pekela
schutting Losser
schutting Reuver
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Kruiningen
schutting Schoorl
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Huister Heide
schutting Ulft
schutting Almere-Buiten
schutting Berlicum
schutting Hoogwoud