Schutting Ilpendam

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Ilpendam? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Ilpendam. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ilpendam

We werken alleen met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Ilpendam. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Ilpendam vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Ilpendam zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ilpendam.

Tuin schermen Ilpendam

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Ilpendam

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ilpendam: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Ilpendam die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Ilpendam.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ilpendam is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Ilpendam. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Ilpendam.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Ilpendam.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Ilpendam gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Ilpendam

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Ilpendam. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Ilpendam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ilpendam

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deil
schutting Losser
schutting Lisserbroek
schutting IJburg
schutting Noordwijk
schutting Wouw
schutting Bergambacht
schutting Beesel
schutting Elburg
schutting Egmond-Binnen
schutting Goes
schutting Zuid-Beijerland