Schutting Neerrepen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Neerrepen? Wij kunnen uw schuttingen Neerrepen leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Neerrepen bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerrepen

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Neerrepen bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Neerrepen vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De basis van dit type schuttingen Neerrepen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Neerrepen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Neerrepen.

Tuin schermen Neerrepen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Neerrepen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Neerrepen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Neerrepen is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Neerrepen die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin Neerrepen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Neerrepen.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Neerrepen.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Neerrepen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Neerrepen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Neerrepen

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voorthuizen
schutting Kaatsheuvel
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Wijk en Aalburg
schutting Ter Apel
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Liempde
schutting Bleskensgraaf
schutting Angerlo
schutting Leens
schutting Nijmegen
schutting Noordwijk