Schutting Attenhoven

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Attenhoven? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Attenhoven. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Attenhoven

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Attenhoven correct monteren. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Attenhoven vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Attenhoven zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Attenhoven. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Attenhoven.

Tuinschermen Attenhoven

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Attenhoven

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Attenhoven uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Attenhoven: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Attenhoven.

Een tuinafscheiding plaatsen Attenhoven hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Attenhoven is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Attenhoven die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres Attenhoven.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Attenhoven.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Attenhoven gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Attenhoven

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Attenhoven nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Attenhoven

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwartemeer
schutting Sprundel
schutting Winschoten
schutting Nieuwkoop
schutting Dussen
schutting Limbricht
schutting Rucphen
schutting Ridderkerk
schutting Kesteren
schutting Reeuwijk
schutting Maarheeze
schutting Rhoon