Schutting Nieuw-Vossemeer

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Nieuw-Vossemeer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Nieuw-Vossemeer. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de tuinafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Nieuw-Vossemeer

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Nieuw-Vossemeer zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Nieuw-Vossemeer. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Nieuw-Vossemeer.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nieuw-Vossemeer is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting zal vinden Nieuw-Vossemeer. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij Nieuw-Vossemeer voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Nieuw-Vossemeer plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Nieuw-Vossemeer

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Breedeweg
schutting Uitgeest
schutting Geervliet
schutting Ulrum
schutting Dinxperlo
schutting Hasselt
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Vlodrop
schutting Langeraar
schutting Lexmond
schutting Odijk
schutting De Bilt