Schutting Nieuw-Vossemeer

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Nieuw-Vossemeer? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Nieuw-Vossemeer. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Vossemeer

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Nieuw-Vossemeer bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Nieuw-Vossemeer erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Nieuw-Vossemeer. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Nieuw-Vossemeer.

Tuin schermen Nieuw-Vossemeer

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Nieuw-Vossemeer

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Nieuw-Vossemeer uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Nieuw-Vossemeer.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nieuw-Vossemeer is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Nieuw-Vossemeer. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Nieuw-Vossemeer.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Nieuw-Vossemeer zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Nieuw-Vossemeer.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuw-Vossemeer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Nieuw-Vossemeer. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Nieuw-Vossemeer

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Apeldoorn
schutting Vroomshoop
schutting Steenwijkerwold
schutting Lopik
schutting Uden
schutting Hollandscheveld
schutting Sassenheim
schutting Limmen
schutting Zeeland
schutting Eersel
schutting Loppersum
schutting Wijk bij Duurstede