Schutting Nieuw-Vossemeer

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Nieuw-Vossemeer? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Nieuw-Vossemeer

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Nieuw-Vossemeer.

Een erfafscheiding kopen in Nieuw-Vossemeer hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Nieuw-Vossemeer is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Nieuw-Vossemeer? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Nieuw-Vossemeer.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Nieuw-Vossemeer

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zetten
schutting Soest
schutting Gerwen
schutting Afferden
schutting Wommels
schutting Hardenberg
schutting Ruinerwold
schutting Poortugaal
schutting Hoek
schutting Biezelinge
schutting Eelde
schutting Koudum