Schutting Nieuw-Vossemeer

Op zoek naar een hout beton schutting Nieuw-Vossemeer? Wij kunnen uw schuttingen Nieuw-Vossemeer op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Nieuw-Vossemeer bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Vossemeer

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Nieuw-Vossemeer foutloos monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schutting Nieuw-Vossemeer vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Nieuw-Vossemeer zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Nieuw-Vossemeer.

Tuin schermen Nieuw-Vossemeer

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Nieuw-Vossemeer

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Nieuw-Vossemeer.

Een tuinafscheiding plaatsen Nieuw-Vossemeer hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Nieuw-Vossemeer is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Nieuw-Vossemeer. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Nieuw-Vossemeer.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Nieuw-Vossemeer. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Nieuw-Vossemeer van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Nieuw-Vossemeer

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Nieuw-Vossemeer. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Nieuw-Vossemeer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nieuw-Vossemeer

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Havelte
schutting Nijkerkerveen
schutting Almere-Buiten
schutting Zuidwolde
schutting Moordrecht
schutting Naaldwijk
schutting Neer
schutting Zuidland
schutting Oost-Souburg
schutting Aarle-Rixtel
schutting Overloon
schutting Westerhoven