Schutting Leende

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Leende? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Leende. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leende

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Leende, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Leende gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Leende zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Leende.

Tuinschermen Leende

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Leende

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Leende uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Leende: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Leende die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Leende.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Leende is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Leende. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Leende? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Leende. Het was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Leende.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Leende.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Leende

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Leende. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort Leende

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eijsden
schutting Nieuwegein
schutting Leende
schutting Ederveen
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Vianen
schutting Berg
schutting Bergen
schutting Den Bosch
schutting Wehl
schutting Ridderkerk
schutting Heusden