Schutting Leende

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting in Leende? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Leende

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Leende.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Leende is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Leende. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Leende? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten in Leende. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Leende

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Roermond
schutting Ursem
schutting Loon op Zand
schutting Sint Michielsgestel
schutting Hoogvliet
schutting Alblasserdam
schutting Helmond Brandevoort
schutting Borculo
schutting Putten
schutting Den Oever
schutting Smilde
schutting Nieuw-Weerdinge