Schutting Leende

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Leende? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Leende. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leende

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Leende, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Leende erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Leende.

Tuinschermen Leende

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Leende

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Leende uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Leende.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Leende is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Leende die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Leende.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Leende. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Leende.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Leende van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Leende

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Leende is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Leende

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenbergen
schutting Wapenveld
schutting Makkum
schutting Voorthuizen
schutting Ens
schutting Breezand
schutting Grubbenvorst
schutting Kessel
schutting Beek
schutting Maarn
schutting Denekamp
schutting Uitgeest