Schutting Sint-Odiliënberg

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Sint-Odiliënberg? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Sint-Odiliënberg

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint-Odiliënberg.

Een erfafscheiding plaatsen in Sint-Odiliënberg hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Sint-Odiliënberg is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Sint-Odiliënberg. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres bij u in Sint-Odiliënberg? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Sint-Odiliënberg.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Sint-Odiliënberg

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Enschede
schutting Sprundel
schutting Ravenstein
schutting Lemmer
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Afferden
schutting Voorthuizen
schutting Uithoorn
schutting Boskoop
schutting Riel
schutting Den Helder
schutting Opheusden