Schutting Sint Odiliënberg

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sint Odiliënberg? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Sint Odiliënberg. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Odiliënberg

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Sint Odiliënberg, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint Odiliënberg erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Sint Odiliënberg bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Sint Odiliënberg.

Tuinschermen Sint Odiliënberg

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Sint Odiliënberg

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Sint Odiliënberg: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Sint Odiliënberg die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Sint Odiliënberg.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sint Odiliënberg is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Sint Odiliënberg zult vinden voor uw woning in Sint Odiliënberg. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Sint Odiliënberg? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Sint Odiliënberg bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint Odiliënberg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint Odiliënberg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint Odiliënberg nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Sint Odiliënberg

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maarn
schutting Gorredijk
schutting Udenhout
schutting Sint Willebrord
schutting Enkhuizen
schutting Hardegarijp
schutting Eersel
schutting Neede
schutting Rucphen
schutting Groenlo
schutting Geervliet
schutting Leende