Schutting Maaseik

Rond aan het kijken voor een beton schutting Maaseik? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Maaseik. Het plaatsen van een een schutting Maaseik kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maaseik

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Maaseik perfect monteren. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Maaseik erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Maaseik.

Tuinschermen Maaseik

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Maaseik

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Maaseik.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Maaseik is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Maaseik zal tegenkomen voor uw woning in Maaseik. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Maaseik.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Maaseik.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Maaseik.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Maaseik

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Maaseik nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Maaseik

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baarn
schutting Zuidland
schutting Liempde
schutting Oldenzaal
schutting Bergen op Zoom
schutting Langeraar
schutting Poortugaal
schutting Blerick
schutting Arcen
schutting Hoogwoud
schutting Vaals
schutting Langeraar