Schutting Wortel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Wortel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Wortel. Het plaatsen van een schuttingen Wortel kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wortel

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Wortel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Wortel erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Wortel. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Wortel.

Tuin schermen Wortel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Wortel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wortel: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Wortel.

Een tuinafscheiding plaatsen Wortel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Wortel is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Wortel die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben we Wortel voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Wortel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Wortel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wortel

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Wortel is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Wortel

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langerak
schutting Wijk aan Zee
schutting Spijkenisse
schutting Wijk aan Zee
schutting Den Burg
schutting Uithoorn
schutting Schoonhoven
schutting Rockanje
schutting Hedel
schutting Valkenswaard
schutting Abbekerk
schutting Norg