Schutting Ouderkerk-aan-den-IJssel

Op zoek naar een beton schutting bij u in Ouderkerk-aan-den-IJssel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting. Het plaatsen van een schutting bij u in Ouderkerk-aan-den-IJssel kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen zetten kunnen de luxe schutting correct plaatsen. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Ouderkerk-aan-den-IJssel

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Ouderkerk-aan-den-IJssel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Ouderkerk-aan-den-IJssel is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Ouderkerk-aan-den-IJssel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Ouderkerk-aan-den-IJssel.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ouderkerk-aan-den-IJssel

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Castricum
schutting Beuningen
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Marknesse
schutting Wanssum
schutting Angeren
schutting Den Oever
schutting Werkendam
schutting Kollum
schutting Overloon
schutting Eerbeek
schutting Mill