Schutting Ouderkerk aan den IJssel

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Ouderkerk aan den IJssel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Ouderkerk aan den IJssel. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ouderkerk aan den IJssel

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niks anders verrichten dan het zetten van schuttingen Ouderkerk aan den IJssel. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Ouderkerk aan den IJssel erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Ouderkerk aan den IJssel bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Ouderkerk aan den IJssel.

Tuinschermen Ouderkerk aan den IJssel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ouderkerk aan den IJssel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ouderkerk aan den IJssel uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Ouderkerk aan den IJssel.

Een tuinafscheiding kopen Ouderkerk aan den IJssel hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ouderkerk aan den IJssel is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Ouderkerk aan den IJssel zult aantreffen voor uw woning in Ouderkerk aan den IJssel. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Ouderkerk aan den IJssel voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Ouderkerk aan den IJssel. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Ouderkerk aan den IJssel. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Ouderkerk aan den IJssel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Ouderkerk aan den IJssel

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Ouderkerk aan den IJssel is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Ouderkerk aan den IJssel

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ede
schutting Beilen
schutting Harskamp
schutting Baarle-Hertog
schutting Nijnsel
schutting Hasselt
schutting Slochteren
schutting Loppersum
schutting Raamsdonksveer
schutting Markelo
schutting Maurik
schutting Berkel-Enschot