Schutting Ouderkerk aan den IJssel

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Ouderkerk aan den IJssel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Ouderkerk aan den IJssel. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ouderkerk aan den IJssel

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Ouderkerk aan den IJssel foutloos zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Ouderkerk aan den IJssel gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Ouderkerk aan den IJssel.

Tuinschermen Ouderkerk aan den IJssel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ouderkerk aan den IJssel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Ouderkerk aan den IJssel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ouderkerk aan den IJssel is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Ouderkerk aan den IJssel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Ouderkerk aan den IJssel.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Ouderkerk aan den IJssel.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Ouderkerk aan den IJssel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ouderkerk aan den IJssel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Ouderkerk aan den IJssel. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ouderkerk aan den IJssel

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vledder
schutting Schoonebeek
schutting Waddinxveen
schutting Nijkerk
schutting Terheijden
schutting Drogeham
schutting Staphorst
schutting Zuidlaren
schutting Havelte
schutting Horst
schutting Zuidlaren
schutting ‘s-Heerenhoek