Schutting Bergambacht

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bergambacht? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Bergambacht. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergambacht

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Bergambacht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Bergambacht erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Bergambacht zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Bergambacht.

Tuin schermen Bergambacht

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Bergambacht

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Bergambacht: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Bergambacht.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Bergambacht is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Bergambacht die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Bergambacht? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Bergambacht. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Bergambacht plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Bergambacht.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bergambacht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Bergambacht. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Bergambacht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Bergambacht

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Giessenburg
schutting Waalre
schutting Zuidlaren
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Oude-Tonge
schutting Gendt
schutting Arnemuiden
schutting Ottersum
schutting Maasbree
schutting ‘t Veld
schutting Nieuwveen
schutting Prinsenbeek