Schutting Bergambacht

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting in Bergambacht? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Bergambacht

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Bergambacht.

Een schutting plaatsen in Bergambacht hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Bergambacht is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij bij u in Bergambacht eerder een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Bergambacht. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Bergambacht

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wouw
schutting Stiens
schutting Winschoten
schutting Ruinerwold
schutting Scherpenisse
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Noordwijk
schutting Mijdrecht
schutting Opperdoes
schutting Scheemda
schutting Obdam
schutting Reeuwijk