Schutting Zevenbergen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Zevenbergen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Zevenbergen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zevenbergen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Zevenbergen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Zevenbergen gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Zevenbergen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zevenbergen.

Tuinschermen Zevenbergen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zevenbergen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zevenbergen: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Zevenbergen.

Een schutting kopen Zevenbergen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Zevenbergen is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Zevenbergen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Zevenbergen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Zevenbergen. Het was nog nooit zo simpel! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Zevenbergen.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Zevenbergen.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Zevenbergen

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Zevenbergen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Zevenbergen

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borculo
schutting Den Oever
schutting Wouw
schutting Bergen op Zoom
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Mijnsheerenland
schutting Voerendaal
schutting Noordwijkerhout
schutting Den Burg
schutting Ooij
schutting Schinnen
schutting Bemmel