Schutting Zevenbergen

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Zevenbergen? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Zevenbergen

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Zevenbergen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Zevenbergen is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Zevenbergen.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Zevenbergen. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Zevenbergen bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Zevenbergen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nagele
schutting Andelst
schutting Alverna
schutting Halsteren
schutting Zwartsluis
schutting Zevenhuizen
schutting Merum
schutting Emmer-Compascuum
schutting Purmerend
schutting Breezand
schutting Uithuizen
schutting Nieuwkuijk