Schutting Zevenbergen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Zevenbergen? Wij kunnen uw schuttingen Zevenbergen bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Zevenbergen vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zevenbergen

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Zevenbergen correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Zevenbergen vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Zevenbergen.

Tuin schermen Zevenbergen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Zevenbergen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Zevenbergen die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Zevenbergen.

Een tuinafscheiding plaatsen Zevenbergen hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zevenbergen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Zevenbergen die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij Zevenbergen eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Zevenbergen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Zevenbergen.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zevenbergen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Zevenbergen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Zevenbergen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zevenbergen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Elim
schutting Houten
schutting Overdinkel
schutting Rheden
schutting Rilland
schutting Brielle
schutting Rossum
schutting Dirksland
schutting Eijsden
schutting Kampen
schutting Driel
schutting Odiliapeel