Schutting Tegelen

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Tegelen? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Tegelen. Het zetten van een een schutting Tegelen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tegelen

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Tegelen correct zetten. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Tegelen erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Tegelen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Tegelen.

Tuinschermen Tegelen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Tegelen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Tegelen uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Tegelen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Tegelen die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Tegelen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Tegelen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Tegelen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Tegelen voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Tegelen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Tegelen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Tegelen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Tegelen is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Tegelen

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overdinkel
schutting Blaricum
schutting Urk
schutting Leusden
schutting Wijk aan Zee
schutting Roelofsarendsveen
schutting Langerak
schutting Boxmeer
schutting Dussen
schutting Olst
schutting Egmond aan Zee
schutting Dedemsvaart