Schutting Tegelen

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Tegelen? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Tegelen

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Tegelen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Tegelen is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Tegelen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Tegelen.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Tegelen. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Tegelen bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Tegelen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bunnik
schutting Middelstum
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Bergentheim
schutting Limmen
schutting Stellendam
schutting Helmond
schutting Lichtenvoorde
schutting Bunschoten
schutting Almere
schutting Aduard
schutting Almere-Stad