Schutting Vollenhove

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Vollenhove? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Vollenhove. Het monteren van een een schutting Vollenhove kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vollenhove

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Vollenhove correct plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Vollenhove gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vollenhove.

Tuin schermen Vollenhove

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vollenhove

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Vollenhove die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Vollenhove.

Een tuinafscheiding plaatsen Vollenhove hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Vollenhove is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Vollenhove die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres Vollenhove.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Vollenhove. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Vollenhove. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Vollenhove gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Vollenhove

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Vollenhove niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Vollenhove heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vollenhove

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Biddinghuizen
schutting Waardenburg
schutting Heerde
schutting Raamsdonksveer
schutting Bedum
schutting Lent
schutting Klundert
schutting Lisserbroek
schutting Tolkamer
schutting Dommelen
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Zwartemeer