Schutting Vollenhove

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Vollenhove? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Vollenhove

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Vollenhove.

Een schutting kopen in Vollenhove hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Vollenhove is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Vollenhove. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Vollenhove.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Vollenhove.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Vollenhove

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Prinsenbeek
schutting Steenbergen
schutting Zegge
schutting Bunnik
schutting Drogeham
schutting Harlingen
schutting Eersel
schutting Uithoorn
schutting Schijndel
schutting Leeuwarden
schutting Tweede Exloërmond
schutting Hengelo