Schutting Vremde

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Vremde? Prins schuttingen kan de schutting Vremde bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Vremde bekwaam en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Vremde kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vremde

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Vremde. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Vremde gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Vremde.

Tuinschermen Vremde

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Vremde

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Vremde die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Vremde.

Een tuinafscheiding kopen Vremde hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Vremde is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Vremde die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een adres Vremde.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Vremde. Het was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Vremde.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Vremde.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Vremde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Vremde nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Vremde

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zeist
schutting Goor
schutting Hoven
schutting Sint Willebrord
schutting Werkhoven
schutting De Lier
schutting Raamsdonksveer
schutting Rheden
schutting Beekbergen
schutting Montfoort
schutting Helmond
schutting Dongen