Schutting Vremde

Rond aan het kijken voor een beton schutting Vremde? Wij kunnen uw schutting Vremde leveren of installeren de nieuwe schuttingen Vremde bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vremde

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Vremde, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Vremde gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Vremde bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Vremde.

Tuin schermen Vremde

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Vremde

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Vremde.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Vremde is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Vremde. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Vremde.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Vremde. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Vremde. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Vremde gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Vremde

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Vremde. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Vremde

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenbergen
schutting Huissen
schutting Mijdrecht
schutting Gennep
schutting Eerbeek
schutting Opperdoes
schutting Hoek
schutting Breskens
schutting Huizen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Dronten
schutting Dreumel