Schutting Rossum

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Rossum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Rossum. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rossum

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Rossum perfect zetten. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Rossum gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Rossum bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Rossum.

Tuinschermen Rossum

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Rossum

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Rossum: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Rossum die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Rossum.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Rossum is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Rossum die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Rossum.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Rossum. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Rossum.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Rossum van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Rossum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Rossum. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Rossum

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Echt
schutting Groet
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Zeeland
schutting Lunteren
schutting Boekelo
schutting Ridderkerk
schutting Boekel
schutting Middelstum
schutting Epe
schutting Borger
schutting Linne