Schutting Rossum

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Rossum? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Rossum

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Rossum.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Rossum is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Rossum. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben wij bij u in Rossum voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Rossum. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Rossum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Helmond-Dierdonk
schutting Willemstad
schutting Holten
schutting Teteringen
schutting Kudelstaart
schutting Harkema
schutting Goes
schutting Deil
schutting Bunschoten
schutting Terneuzen
schutting Broek in Waterland
schutting Hengelo