Schutting Rossum

Op zoek naar een hout beton schutting Rossum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Rossum. Het zetten van een een schutting Rossum kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rossum

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Rossum bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Rossum gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Rossum zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Rossum. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Rossum.

Tuin schermen Rossum

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Rossum

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Rossum.

Een schutting kopen Rossum hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Rossum is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Rossum. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Rossum.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Rossum. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Rossum.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Rossum.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Rossum

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Rossum. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Rossum

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Houten
schutting Mill
schutting Driel
schutting Zwanenburg
schutting Westerhoven
schutting Helvoirt
schutting Terheijden
schutting IJburg
schutting Ter Apel
schutting Lekkerkerk
schutting Winterswijk
schutting Schimmert