Schutting Boorsem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Boorsem? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Boorsem. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boorsem

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Boorsem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Boorsem gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Boorsem zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Boorsem. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Boorsem.

Tuinschermen Boorsem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Boorsem

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Boorsem: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Boorsem die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Boorsem.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Boorsem is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Boorsem die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Boorsem? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Boorsem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Boorsem van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Boorsem

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Boorsem. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Boorsem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Boorsem

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grave
schutting Petten
schutting Stein
schutting Wintelre
schutting Hulsen
schutting Almere
schutting Aalten
schutting Assen
schutting Ochten
schutting Boekelo
schutting Losser
schutting Anna-Paulowna