Schutting Boorsem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Boorsem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Boorsem. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boorsem

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Boorsem perfect monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Boorsem vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Boorsem. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Boorsem.

Tuin schermen Boorsem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Boorsem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Boorsem.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Boorsem is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Boorsem. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Boorsem.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Boorsem.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Boorsem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Boorsem

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Boorsem niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Boorsem

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Petten
schutting De Lier
schutting Nieuwleusen
schutting ‘t Veld
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Erica
schutting Oudewater
schutting Esch
schutting Oud Gastel
schutting Vianen
schutting Berlicum
schutting Nijeveen