Schutting Breedeweg

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Breedeweg? Wij kunnen de schutting Breedeweg leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Breedeweg bekwaam en snel voor u. Het monteren van een schuttingen Breedeweg kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breedeweg

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Breedeweg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Breedeweg erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Breedeweg.

Tuinschermen Breedeweg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Breedeweg

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Breedeweg uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Breedeweg: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Breedeweg.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Breedeweg is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Breedeweg. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Breedeweg eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Breedeweg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Breedeweg plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Breedeweg.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Breedeweg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Breedeweg is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Breedeweg

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruurlo
schutting Westerhoven
schutting Sas van Gent
schutting Dieren
schutting Didam
schutting Hoogerheide
schutting Heusden
schutting Dalfsen
schutting Megen
schutting Wintelre
schutting Weerselo
schutting Mook