Schutting Breedeweg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Breedeweg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Breedeweg. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breedeweg

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Breedeweg correct plaatsen. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Breedeweg gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Breedeweg zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Breedeweg.

Tuin schermen Breedeweg

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Breedeweg

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Breedeweg uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Breedeweg.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Breedeweg is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Breedeweg die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres Breedeweg.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Breedeweg. Het was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Breedeweg.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Breedeweg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Breedeweg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Breedeweg is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Breedeweg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Breedeweg

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Emmen
schutting Oud-Heusden
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Schoonhoven
schutting Herten
schutting Gameren
schutting Panningen
schutting Avenhorn
schutting Biezelinge
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Markelo
schutting Lekkerkerk