Schutting Breedeweg

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Breedeweg? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Breedeweg kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een correct resultaat met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Breedeweg

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Breedeweg.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Breedeweg is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Breedeweg. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Breedeweg.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten in Breedeweg. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Breedeweg

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Tubbergen
schutting Huijbergen
schutting Heel
schutting Sambeek
schutting Asperen
schutting Schinveld
schutting Schoonhoven
schutting Rockanje
schutting Wamel
schutting Giessen
schutting Witmarsum
schutting Annen