Schutting Markelo

Op zoek naar een beton schutting bij u in Markelo? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Markelo

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Markelo.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Markelo is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Markelo. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin bij u in Markelo.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Markelo bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Markelo

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Maurik
schutting Grootebroek
schutting Heeten
schutting Oosterland
schutting Beek
schutting Baexem
schutting Edam
schutting Delfzijl
schutting Elspeet
schutting Niekerk
schutting Velserbroek
schutting Den Ham