Schutting Lelystad

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Lelystad? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Lelystad. Het zetten van een een schutting Lelystad kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lelystad

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Lelystad bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Lelystad vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Lelystad bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Lelystad.

Tuinschermen Lelystad

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lelystad

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Lelystad.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Lelystad is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Lelystad die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Lelystad? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Lelystad zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Lelystad van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Lelystad

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Lelystad. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Lelystad

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Milsbeek
schutting Hoek
schutting Hoogerheide
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Ammerstol
schutting Landsmeer
schutting Vaals
schutting Losser
schutting Horn
schutting Bleiswijk
schutting Boskoop
schutting Musselkanaal