Schutting Lelystad

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Lelystad? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Lelystad

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Lelystad.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Lelystad is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Lelystad? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Lelystad. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Lelystad plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lelystad

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuwkoop
schutting Broek op Langedijk
schutting Stein
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Nieuwendijk
schutting Stiens
schutting Nieuwkuijk
schutting Urk
schutting Scherpenzeel
schutting Renkum
schutting Barneveld
schutting Nijmegen