Schutting Goudswaard

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting in Goudswaard? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven medewerkers welke niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Goudswaard

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Goudswaard.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Goudswaard is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Goudswaard. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Goudswaard.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen in Goudswaard. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Goudswaard

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Brielle
schutting Dodewaard
schutting Meerssen
schutting Waddinxveen
schutting Brielle
schutting Loenen
schutting Groet
schutting Norg
schutting Reeuwijk
schutting Barneveld
schutting Aalden
schutting Sint Philipsland