Schutting Goudswaard

Op zoek naar een nieuwe schutting Goudswaard? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Goudswaard. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goudswaard

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Goudswaard perfect zetten. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Goudswaard zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Goudswaard.

Tuin schermen Goudswaard

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Goudswaard

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Goudswaard: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Goudswaard.

Een schutting kopen Goudswaard hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Goudswaard is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Goudswaard die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Goudswaard eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Goudswaard.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Goudswaard.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Goudswaard

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Goudswaard. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Goudswaard

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Julianadorp
schutting Norg
schutting Vorden
schutting Lierop
schutting Oisterwijk
schutting Olst
schutting Bergum
schutting Geldermalsen
schutting Oudewater
schutting Westkapelle
schutting Dwingeloo
schutting Oud-Vossemeer