Schutting Goudswaard

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Goudswaard? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Goudswaard. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goudswaard

Wij werken alleen met bedreven personeel welke niets anders verrichten dan het zetten van schuttingen Goudswaard. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Goudswaard vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Goudswaard bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Goudswaard. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Goudswaard.

Tuin schermen Goudswaard

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Goudswaard

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Goudswaard uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Goudswaard.

Een schutting kopen Goudswaard hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Goudswaard is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Goudswaard die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Goudswaard.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Goudswaard bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Goudswaard van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Goudswaard

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Goudswaard nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Goudswaard

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Weerselo
schutting Grave
schutting Rhoon
schutting Aarle-Rixtel
schutting Bovenkarspel
schutting Nieuwleusen
schutting Ruinerwold
schutting Linne
schutting Bocholtz
schutting Gorredijk
schutting Sambeek
schutting Bussum