Schutting Voerendaal

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Voerendaal? Wij kunnen uw schutting leveren of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Voerendaal

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Voerendaal.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Voerendaal is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Voerendaal. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Voerendaal eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Voerendaal.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Voerendaal

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bathmen
schutting Nijnsel
schutting Eibergen
schutting Ede
schutting Zwaagwesteinde
schutting Hoogwoud
schutting Edam
schutting Heijen
schutting Brielle
schutting Reeuwijk
schutting Diessen
schutting Rheden