Schutting Voerendaal

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Voerendaal? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Voerendaal. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Voerendaal

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Voerendaal bent u verzekerd van een correct resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Voerendaal vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Voerendaal bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Voerendaal.

Tuin schermen Voerendaal

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Voerendaal

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Voerendaal uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Voerendaal.

Een tuinafscheiding plaatsen Voerendaal hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Voerendaal is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Voerendaal zal vinden voor uw woning in Voerendaal. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Voerendaal eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Voerendaal. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Voerendaal van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Voerendaal

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Voerendaal. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Voerendaal

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Made
schutting Diever
schutting Hilversum
schutting Haastrecht
schutting Bolsward
schutting Tweede Exloërmond
schutting Blerick
schutting Surhuisterveen
schutting Grubbenvorst
schutting Hoogvliet
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Ravenstein