Schutting Rumst

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Rumst? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Rumst. Het monteren van een schuttingen Rumst kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rumst

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Rumst correct plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Rumst gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Rumst zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Rumst.

Tuin schermen Rumst

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Rumst

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Rumst: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Rumst.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Rumst is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Rumst. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij Rumst eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Rumst. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Rumst.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Rumst

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Rumst. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Rumst

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Philippine
schutting Bovenkarspel
schutting Deventer
schutting Overdinkel
schutting Vorden
schutting Benschop
schutting Almelo
schutting Beek
schutting Heijen
schutting Sluis
schutting Tolkamer
schutting Rijsbergen