Schutting Rumst

Op zoek naar een nieuwe schutting Rumst? Wij kunnen uw schutting Rumst op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Rumst bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rumst

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Rumst correct zetten. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Rumst gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Rumst bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Rumst.

Tuinschermen Rumst

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Rumst

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Rumst uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Rumst.

Een tuinafscheiding kopen Rumst hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rumst is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Rumst zal vinden voor uw woning in Rumst. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Rumst? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Rumst zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Rumst van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Rumst

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Rumst. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Rumst

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenborgen
schutting Haaksbergen
schutting Roden
schutting Son
schutting Heeten
schutting Aalsmeer
schutting Vlodrop
schutting Moordrecht
schutting Harkema
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Drunen
schutting Emmer-Compascuum