Schutting Sint-Annaland

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Sint-Annaland? Wij kunnen de schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Sint-Annaland

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Sint-Annaland.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Sint-Annaland is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Sint-Annaland. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Sint-Annaland.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Sint-Annaland. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Sint-Annaland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Boskoop
schutting Den Bosch
schutting Noordwijkerhout
schutting Ottersum
schutting Zwaagwesteinde
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Damwoude
schutting Amsterdam
schutting Cothen
schutting Bovensmilde
schutting Leimuiden
schutting IJsselstein