Schutting Glabbeek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Glabbeek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Glabbeek. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Glabbeek

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Glabbeek perfect monteren. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Glabbeek. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Glabbeek.

Tuinschermen Glabbeek

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Glabbeek

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Glabbeek.

Een tuinafscheiding kopen Glabbeek hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Glabbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Glabbeek die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Glabbeek eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Glabbeek.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Glabbeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Glabbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Glabbeek niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Glabbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Glabbeek

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eerbeek
schutting Zwartemeer
schutting Joure
schutting Nederweert
schutting Ilpendam
schutting Nederhorst
schutting Hasselt
schutting Breda
schutting Bergentheim
schutting Mijdrecht
schutting Blerick
schutting Zuid-Beijerland