Schutting Glabbeek

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Glabbeek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Glabbeek. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Glabbeek

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Glabbeek bent u zeker van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Glabbeek erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Glabbeek bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Glabbeek.

Tuin schermen Glabbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Glabbeek

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Glabbeek uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Glabbeek.

Een schutting kopen Glabbeek hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Glabbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Glabbeek. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Glabbeek? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Glabbeek.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Glabbeek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Glabbeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Glabbeek niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Glabbeek

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijk
schutting Minnertsga
schutting Geleen
schutting Valkenburg
schutting Diessen
schutting Maastricht
schutting Stiphout
schutting Reusel
schutting Dieren
schutting Krabbendijke
schutting Oudenbosch
schutting Ede