Schutting Ewijk

Op zoek naar een nieuwe schutting Ewijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Ewijk. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ewijk

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Ewijk perfect zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Ewijk vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Ewijk.

Tuinschermen Ewijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Ewijk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Ewijk: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Ewijk die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Ewijk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Ewijk is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Ewijk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben we Ewijk voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Ewijk.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Ewijk.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Ewijk

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Ewijk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Ewijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ewijk

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hulsberg
schutting Sleen
schutting Ammerzoden
schutting Kerkrade
schutting Medemblik
schutting Rijsenhout
schutting Hoevelaken
schutting Heteren
schutting Doorn
schutting Oosterhout
schutting Gieten
schutting Liempde