Schutting Ewijk

Op zoek naar een luxe schutting Ewijk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Ewijk. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ewijk

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Ewijk bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De palen van dit type schutting Ewijk zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Ewijk. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ewijk.

Tuinschermen Ewijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ewijk

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Ewijk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Ewijk is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Ewijk. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een tuin Ewijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Ewijk zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ewijk van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ewijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Ewijk niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Ewijk

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vlijmen
schutting Egmond aan Zee
schutting Emmen
schutting Lemmer
schutting Woubrugge
schutting Huijbergen
schutting Havelte
schutting Diessen
schutting Tegelen
schutting Nistelrode
schutting Avenhorn
schutting Leerdam