Schutting Pulderbos

Rond aan het kijken voor een beton schutting Pulderbos? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Pulderbos. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Schutting Pulderbos

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Pulderbos bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Pulderbos.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Pulderbos is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding zult tegenkomen Pulderbos. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Pulderbos? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Pulderbos.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Pulderbos

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dokkum
schutting Berlikum
schutting Aalst
schutting Groot-Ammers
schutting Son
schutting Ulft
schutting Milsbeek
schutting Berg
schutting Heinenoord
schutting Rijsenhout
schutting Ravenstein
schutting Castricum