Schutting Pulderbos

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Pulderbos? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Pulderbos. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pulderbos

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Pulderbos bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Pulderbos vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Pulderbos bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Pulderbos.

Tuin schermen Pulderbos

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Pulderbos

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Pulderbos uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Pulderbos: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Pulderbos die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Pulderbos.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Pulderbos is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Pulderbos die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie tuin Pulderbos.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Pulderbos. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Pulderbos zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Pulderbos gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Pulderbos

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Pulderbos. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Pulderbos heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Pulderbos

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warmenhuizen
schutting Balkbrug
schutting Susteren
schutting Huijbergen
schutting Mook
schutting Hattem
schutting Afferden
schutting ’s Gravenmoer
schutting Kwintsheul
schutting Nieuwegein
schutting Meerkerk
schutting Eerbeek