Schutting Dinteloord

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Dinteloord? Wij kunnen de schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Dinteloord kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke niks anders verrichten dan het bouwen van schuttingen. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Dinteloord

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Dinteloord.

Een erfafscheiding plaatsen in Dinteloord hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Dinteloord is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Dinteloord? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Dinteloord.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Dinteloord

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting IJzendijke
schutting Riel
schutting Beesel
schutting Heino
schutting Gieten
schutting Bergeijk
schutting Huissen
schutting Weert
schutting Horn
schutting Ravenstein
schutting Schoorl
schutting Ottersum