Schutting Klazienaveen

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Klazienaveen? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Klazienaveen kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal ongelijk zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Klazienaveen

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Klazienaveen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Klazienaveen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een tuin bij u in Klazienaveen.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij leveren in Klazienaveen. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Klazienaveen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Naarden
schutting Beegden
schutting Aalst
schutting Reeuwijk
schutting Uden
schutting Nijmegen
schutting Almelo
schutting Sliedrecht
schutting Blaricum
schutting Hulsen
schutting Baarlo
schutting Haastrecht