Schutting Kampen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Kampen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Kampen kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Kampen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Kampen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Kampen is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Kampen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin bij u in Kampen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Kampen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Kampen. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Kampen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Haaksbergen
schutting Zeewolde
schutting Gerwen
schutting Holten
schutting Achterveld
schutting Kloosterzande
schutting Landsmeer
schutting Rhenen
schutting Amersfoort
schutting Gaanderen
schutting Nijverdal
schutting Overloon