Schutting Kampen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Kampen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Kampen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kampen

We werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Kampen. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Kampen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Kampen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Kampen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kampen.

Tuinschermen Kampen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kampen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Kampen.

Een tuinafscheiding plaatsen Kampen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Kampen is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Kampen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin Kampen.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Kampen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Kampen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Kampen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Kampen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Kampen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vollenhove
schutting Beilen
schutting Overasselt
schutting Benthuizen
schutting Haps
schutting Huister Heide
schutting Geldrop
schutting Drachten
schutting Nijmegen
schutting Nieuwegein
schutting Haaften
schutting Appelscha