Schutting Kampen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Kampen? Wij kunnen uw schutting Kampen op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Kampen bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Kampen kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kampen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Kampen perfect zetten. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Kampen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Kampen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kampen.

Tuin schermen Kampen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Kampen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Kampen: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Kampen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Kampen is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Kampen zult tegenkomen voor uw woning in Kampen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Kampen voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Kampen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting Kampen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Kampen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Kampen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Kampen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Cuijk
schutting Reeuwijk
schutting Appelscha
schutting Doetinchem
schutting Hardenberg
schutting Gorredijk
schutting Uithuizen
schutting Goor
schutting Nijnsel
schutting Soest
schutting Cuijk
schutting Sneek