Schutting Sleeuwijk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Sleeuwijk? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Sleeuwijk

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Sleeuwijk.

Een schutting plaatsen in Sleeuwijk hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Sleeuwijk is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Sleeuwijk. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Sleeuwijk eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Sleeuwijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Sleeuwijk.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Sleeuwijk

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Megen
schutting Stein
schutting Oud-Beijerland
schutting Philippine
schutting Den Helder
schutting Hoevelaken
schutting Weerselo
schutting De Lier
schutting Breugel
schutting Bussum
schutting Haaren
schutting Dieteren