Schutting Sleeuwijk

Rond aan het kijken voor een beton schutting Sleeuwijk? Prins schuttingen kan de schuttingen Sleeuwijk leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Sleeuwijk vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Sleeuwijk kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sleeuwijk

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Sleeuwijk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Sleeuwijk bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Sleeuwijk.

Tuin schermen Sleeuwijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Sleeuwijk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Sleeuwijk uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sleeuwijk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Sleeuwijk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Sleeuwijk die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Sleeuwijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Sleeuwijk. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Sleeuwijk plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Sleeuwijk van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Sleeuwijk

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Sleeuwijk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Sleeuwijk

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ilpendam
schutting Waddinxveen
schutting Gemert
schutting Roelofsarendsveen
schutting Tholen
schutting Dalen
schutting Westerhoven
schutting Poortugaal
schutting Roggel
schutting Geervliet
schutting Breedeweg
schutting Horst