Schutting Sleeuwijk

Op zoek naar een hout beton schutting Sleeuwijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Sleeuwijk. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sleeuwijk

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Sleeuwijk foutloos monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Sleeuwijk vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Sleeuwijk.

Tuin schermen Sleeuwijk

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sleeuwijk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Sleeuwijk: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Sleeuwijk die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Sleeuwijk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Sleeuwijk is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Sleeuwijk zult vinden voor uw woning in Sleeuwijk. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Misschien hebben we Sleeuwijk voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Sleeuwijk.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Sleeuwijk.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sleeuwijk

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Sleeuwijk is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Sleeuwijk

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijkerwold
schutting Hoogkerk
schutting Elburg
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Vaassen
schutting Rheden
schutting Oldebroek
schutting Zierikzee
schutting Driemond
schutting Hansweert
schutting Vinkeveen
schutting Landsmeer