Schutting Haaksbergen

Op zoek naar een moderne schutting Haaksbergen? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Haaksbergen. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haaksbergen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Haaksbergen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Haaksbergen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Haaksbergen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Haaksbergen.

Tuin schermen Haaksbergen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Haaksbergen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Haaksbergen uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Haaksbergen die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Haaksbergen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Haaksbergen is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Haaksbergen zal aantreffen voor uw woning in Haaksbergen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Haaksbergen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Haaksbergen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Haaksbergen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Haaksbergen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Haaksbergen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Haaksbergen

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aarle-Rixtel
schutting Zwolle
schutting Beek
schutting Duiven
schutting Landsmeer
schutting Aalten
schutting Bergen op Zoom
schutting Olst
schutting Kortenhoef
schutting Margraten
schutting Spaubeek
schutting Zierikzee