Schutting Haaksbergen

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Haaksbergen? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Haaksbergen kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen zetten kunnen de schutting perfect monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Haaksbergen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Haaksbergen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Haaksbergen is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we bij u in Haaksbergen voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Haaksbergen.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Haaksbergen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Houten
schutting Hank
schutting Heukelum
schutting Borgharen
schutting Breugel
schutting Haelen
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Hoek
schutting Waalwijk
schutting Jubbega
schutting Leek
schutting Lith