Schutting Haaksbergen

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Haaksbergen? Wij kunnen uw schuttingen Haaksbergen bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Haaksbergen vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Haaksbergen kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haaksbergen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Haaksbergen bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Haaksbergen erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Haaksbergen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Haaksbergen.

Tuin schermen Haaksbergen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Haaksbergen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Haaksbergen uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Haaksbergen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Haaksbergen is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Haaksbergen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Haaksbergen.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Haaksbergen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Haaksbergen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Haaksbergen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Haaksbergen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Haaksbergen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Riel
schutting Bakel
schutting Geffen
schutting Gorinchem
schutting Assen
schutting Den Burg
schutting Bathmen
schutting Almelo
schutting Herpen
schutting Zuidbroek
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Sittard