Schutting Hees

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Hees? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Hees. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hees

We werken uitsluitend met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Hees. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Hees vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Hees zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Hees.

Tuin schermen Hees

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hees

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hees uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Hees.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hees is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Hees die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Hees? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Hees. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Hees.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Hees van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Hees

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Hees niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Hees

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huijbergen
schutting Ooltgensplaat
schutting Enschede
schutting Sint Philipsland
schutting Jubbega
schutting Bruinisse
schutting Bovensmilde
schutting Chaam
schutting Appelscha
schutting Breukelen
schutting Hoogkarspel
schutting Delden