Schutting Hees

Op zoek naar een moderne schutting Hees? Wij kunnen uw schuttingen Hees op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Hees vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Hees kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hees

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Hees perfect monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hees.

Tuin schermen Hees

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hees

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Hees: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Hees.

Een schutting plaatsen Hees hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Hees is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Hees die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Hees.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Hees.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Hees.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Hees

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Hees nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hees heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hees

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudekerke
schutting Hoogerheide
schutting Ooij
schutting Wezep
schutting Steenwijk
schutting Sleen
schutting Nieuwkoop
schutting Wagenberg
schutting Dreumel
schutting Vijfhuizen
schutting Twello
schutting Oude-Tonge