Schutting Dilsen-Stokkem

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Dilsen-Stokkem? Wij kunnen uw schuttingen Dilsen-Stokkem bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Dilsen-Stokkem deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dilsen-Stokkem

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Dilsen-Stokkem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Dilsen-Stokkem gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Dilsen-Stokkem bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Dilsen-Stokkem. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Dilsen-Stokkem.

Tuin schermen Dilsen-Stokkem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Dilsen-Stokkem

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Dilsen-Stokkem.

Een tuinafscheiding plaatsen Dilsen-Stokkem hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Dilsen-Stokkem is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Dilsen-Stokkem. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Dilsen-Stokkem.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Dilsen-Stokkem. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Dilsen-Stokkem bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Dilsen-Stokkem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Dilsen-Stokkem

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Dilsen-Stokkem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Dilsen-Stokkem

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Esch
schutting Doetinchem
schutting Wierden
schutting Ospel
schutting Muiden
schutting Marum
schutting Soesterberg
schutting Abcoude
schutting Lierop
schutting Haalderen
schutting Asperen
schutting Warffum