Schutting Bevel

Op zoek naar een nieuwe schutting Bevel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Bevel. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bevel

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Bevel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Bevel erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Bevel zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen Bevel. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Bevel.

Tuinschermen Bevel

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Bevel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bevel uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Bevel.

Een schutting plaatsen Bevel hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bevel is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Bevel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Bevel eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Bevel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Bevel.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bevel van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Bevel

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Bevel is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Bevel

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klaaswaal
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Leersum
schutting Aalten
schutting Susteren
schutting Nederweert
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Klaaswaal
schutting Deest
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Alphen
schutting Doesburg