Schutting Bevel

Op zoek naar een nieuwe schutting Bevel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Bevel. Het zetten van een tuinafscheiding Bevel kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Bevel

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Bevel. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Bevel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Bevel is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting zult aantreffen Bevel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben wij Bevel eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Bevel. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bevel

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rheden
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Zuidwolde
schutting Aardenburg
schutting Schinveld
schutting Hoogezand
schutting De Wijk
schutting Lage Zwaluwe
schutting Albergen
schutting Nuth
schutting Strijen
schutting Diever