Schutting Schelle

Op zoek naar een hout beton schutting Schelle? Prins schuttingen kan uw schuttingen Schelle op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Schelle vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Schelle kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schelle

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die niets anders doen dan het installeren van schutting Schelle. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Schelle erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Schelle bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Schelle.

Tuinschermen Schelle

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Schelle

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Schelle: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Schelle die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Schelle.

Een schutting kopen Schelle hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Schelle is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Schelle. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Schelle? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Schelle.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Schelle van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Schelle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Schelle is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Schelle heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Schelle

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hilvarenbeek
schutting Halsteren
schutting Lierop
schutting Weerselo
schutting Jubbega
schutting Klundert
schutting Cadier en Keer
schutting Zuidwolde
schutting Steenwijkerwold
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Vlijmen
schutting Akersloot