Schutting Winksele

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Winksele? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Winksele. Het zetten van een schuttingen Winksele kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winksele

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Winksele bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Winksele. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Winksele.

Tuin schermen Winksele

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Winksele

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Winksele: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Winksele die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Winksele.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Winksele is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Winksele die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin Winksele.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Winksele. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Winksele zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Winksele van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Winksele

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Winksele is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Winksele

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waspik
schutting Driemond
schutting Baarle-Hertog
schutting Ootmarsum
schutting Boskoop
schutting Oud Gastel
schutting Alkmaar
schutting Philippine
schutting Wageningen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Schagen
schutting Mill