Schutting Winksele

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Winksele? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Winksele. Het monteren van een schuttingen Winksele kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winksele

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Winksele, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen Winksele bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Winksele.

Tuin schermen Winksele

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Winksele

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Winksele uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Winksele die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Winksele.

Een tuinafscheiding kopen Winksele hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Winksele is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Winksele die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Winksele? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Winksele. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Winksele.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Winksele van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Winksele

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Winksele is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Winksele

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergambacht
schutting Wezep
schutting Rijen
schutting Zevenbergen
schutting Heeten
schutting Sluis
schutting Valkenswaard
schutting Schinnen
schutting Nieuwe Pekela
schutting Emmeloord
schutting Spaubeek
schutting Drachten